Over ONS

Arden'IT is een collectief avontuur waar vertrouwen de sleutel tot is
succes. We delen kennis, middelen, resultaten en onze motivatie! We weten dat fouten menselijk zijn en wat de bron van vooruitgang is, daarom is initiatief nemen van fundamenteel belang. Al onze interne en externe relaties zijn gebaseerd op onze 4 waarden: eerlijk, ethisch, eerlijk en menselijk.

We werken elke dag aan het verrijken van onze catalogus om u de meest uitgebreide keuze aan producten te bieden: pc-componenten, smartphones, televisies, enz. Meer merken en meer producten aanbieden betekent meer vrijheid! Onze experts maken echter een echte selectie gericht op productkwaliteit: ons doel is om u de juiste producten tegen de juiste prijs aan te bieden om aan uw behoeften te voldoen.We zijn altijd op zoek naar nieuwe producten en in direct contact met veel fabrikanten, importeurs en groothandels. Wanneer er een noviteit beschikbaar is, bieden we deze binnen enkele uren na aankomst op onze site aan! We bieden u ook regelmatig pre-orders tegen de beste prijs voor de meest verwachte producten.

Reactiviteit

Ons reactievermogen is ook zichtbaar op de prijzen: zodra een van onze aankoopprijzen daalt, geven we deze rechtstreeks door aan onze site Het internet stelt ons in staat om de gebruiker meer informatie te verstrekken, daarom is onze site ontworpen om u alle informatie te geven die nodig is voor uw aankoop: naast gedetailleerde productbladen bieden we u links naar producttests, versietype en garantie, enz. Na uw bestelling blijven we u informeren via onze online order tracking tot levering bij u thuis! We garanderen u aankopen die volledig risicoloos zijn, zowel voor betaling (door wijdverbreid gebruik van cryptografie) maar ook transport (dat automatisch wordt verzorgd). Naast totale veiligheid bij uw aankopen, kunt u er ook op vertrouwen dat wij uw privacy respecteren: wij verbinden ons ertoe de persoonlijke informatie die u ons toevertrouwt niet te verspreiden of door te verkopen. We sturen ook geen ongevraagde e-mails.