veiligheid

Momenteel moet uw netwerk onberispelijk zijn, of het nu gaat om bedrade RJ45, draadloze, PLC-netwerken, VPN, enz. Arden'IT kan uw netwerk bouwen of verbeteren door verschillende oplossingen - We kunnen een audit uitvoeren op de kwetsbaarheid van uw netwerk. - Daarna bieden wij u oplossingen voor het beveiligen van uw netwerk.
- Bijvoorbeeld door installatie, configuratie van antivirus, firewall, antimalware en antispam.
Apparaatbeveiliging
Opgemerkt moet worden dat elk netwerk nooit echt honderd procent beveiligd zal zijn. Mocht er iets niet goed gaan, dan controleren en repareren wij uw computers in optimale staat. Opgemerkt moet worden dat zelfs als u zeker bent van de goede gezondheid van uw computer, het nooit nutteloos is om één of twee keer per maand een controle uit te voeren.In onze beveiligingsdienst raden we u aan de volgende punten te realiseren:
Uw systeem controleren met onze professionele virusscanners en andere malwarescanners. Malware verwijderen die door onze software is gevonden. We raden beveiligingssoftware aan die is afgestemd op uw computer en uw werkgewoonten.
We zullen alle beschikbare updates op elk moment uitvoeren en uw computer zo configureren dat deze deze automatisch kan uitvoeren.
We zullen u adviseren over de beste manier om een ​​veilig wachtwoord te maken, hetzij door software of door parafrasering. Ten slotte zullen we een gedetailleerd verslag maken van de fasen van het beveiligen van uw apparaat.