Een website die aan uw verwachtingen voldoet

Creatie van uw website afgestemd op uw imago.

Bij Arden'IT zijn we gespecialiseerd in het maken van websites, ongeacht de sector. Onze garanties? Een professionele, functionele website, afgestemd op jouw imago! Nog beter: onze creatie van uw website gaat vergezeld van een van de meest gebruiksvriendelijke tools op de markt om uw website zelf bij te werken. Ideaal om tijd en geld te besparen, terwijl u de controle behoudt over uw communicatie. Meer dan een service, we zijn toegewijd aan het creëren van een echte samenwerking en een echte uitwisseling met u om zo goed mogelijk op uw verzoeken te reageren.

Custom creatie

Custom creatie

Wij bieden "turnkey" oplossingen, maar ook maatwerk om zich aan te passen aan alle situaties. Zoals bijvoorbeeld showcase-sites om uw activiteit te presenteren. Maar nog steeds E-Commerce-sites om uw omzet te verhogen en uw activiteiten te diversifiëren.


RESPONSE MOBILE-FRIENDLY

Uw klanten surfen steeds meer vanaf hun tablet,
heeft u een mobielvriendelijke site nodig. We creëren uw website in responsive design. Mobile explodeert in België en over de hele wereld. Tegenwoordig heeft een meerderheid van de bevolking toegang tot internet vanaf een smartphone of tablet. Is uw website aangepast aan deze nieuwe manier om informatie te consumeren? Bij Arden'IT creëren we mobiele websites met een responsief ontwerp, zodat u kunt voldoen aan de nieuwe verwachtingen en het surfgedrag van uw klanten.

GEMAKKELIJKE INTERFACE
MODIFIABEL 24H / 24

Voordat u nieuwe inhoud op uw website kon invoegen, moest u deze naar uw webmaster sturen en wachten tot ze deze zouden integreren. Dankzij CMS (Content Management System), of content management systemen, kunt u uw site vandaag de dag zelfstandig updaten, u heeft alleen een tekstbestand en enkele aantrekkelijke afbeeldingen nodig. De tool is zeer intuïtief, snel en efficiënt.
Bovendien zijn veel CMS nu goed ontworpen en geschikt voor SEO. Bij Arden'IT werken we vanuit 3 CMS.